Les darreres notícies

9 de juny de 2023

Dos membres del Consell Rector de la cooperativa, a la candidatura d’Eines de País a la Cambra de Comerç de Barcelona

La candidatura Eines de País fa un pas més i es torna a presentar a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona. La llista incorpora dos membres del Consell Rector de la cooperativa.
Llegir més
6 de juny de 2023

Celebrada l’Assemblea General Ordinària de socis i sòcies del 13 de maig de 2023

El dissabte 13 de maig es va celebrar l’Assemblea general ordinària de socis i sòcies del 2023, tant en format...
Llegir més
30 d'abril de 2023

Convocatòria d’Assemblea general ordinària – 13 de maig de 2023

El Consell Rector, en la sessió del dilluns 17 d'abril de 2023, ha acordat convocar l’Assemblea general ordinària el dissabte 13 de maig de 2023, en doble format presencial i format telemàtic via Zoom. A partir de les 10 h (en segona convocatòria) i fins a les 12 h.
Llegir més
15 de desembre de 2022

T’apuntes a fer xarxa de país?

Us volem convidar a una trobada per fer xarxa de país en la proximitat del nostre territori. Coneixerem els projectes sostenibles que la cooperativa Catalana de Serveis Financers (CSF) ja està finançant, els títols participatius que podem adquirir per fer sobirania amb els nostres estalvis, i, a continuació, amb la Calculadora i Tests de producte de l'Observatori de qualitat de vida Citizens Q aprendrem a identificar fàcilment els projectes sostenibles que tenim més a prop.
Llegir més
7 de desembre de 2022

Presentació del projecte de la cooperativa a Girona

La Casa de Cultura de Girona va acollir el passat 1 de desembre la primera presentació que la cooperativa vol anar fent del seu projecte per tot el territori català. Es va poder explicar els objectius de la cooperativa a nivell estratègic i l'operativa que s'ha posat en marxa en els projectes pilot del programa d'Artesans Energètics i el proper llançament dels títols participatius remunerats.
Llegir més
29 de novembre de 2022

Celebrada l’Assemblea General Extraordinària de socis del 26 de novembre de 2022

L'Assemblea General Extraordinària de socis es va celebrar el dissabte 26 de novembre a Vic en format presencial i també en format telemàtic.
Llegir més
14 de novembre de 2022

Convocatòria d’Assemblea general extraordinària de socis

El Consell Rector, en la sessió del dilluns 7 de novembre de 2022, ha acordat convocar l’Assemblea general extraordinària el dissabte 26 de novembre de 2022, en doble format presencial i format telemàtic via Zoom. A partir de les 10 h (en segona convocatòria) i fins a les 13 h.
Llegir més
10 de setembre de 2022

Enfortint el nostre compromís amb els nostres socis i sòcies i amb el país

A les portes de la Diada Nacional, la cooperativa posa en marxa un nou producte de finançament per la instal·lació de plaques fotovoltaiques pels nostres socis i sòcies. Volem ajudar a l'activació econòmica i a la sobirania financera del país.
Llegir més
10 d'agost de 2022

Estalvi d’energia o posar fi al malbaratament?

Parlem sovint d'estalvi d'energia. Ho fem de manera frívola i del tot incorrecte. En aquest article del diari digital L'Unilateral, Pep Puig, doctor enginyer industrial, ens explica el perquè de l'ús incorrecte d'aquest terme i que caldria posar fi al malbaratament de materials per crear l'energia que necessitem.
Llegir més
17 de maig de 2022

Celebrada l’Asssemblea General de socis del 14 de maig de 2022

La Assemblea General de socis i sòcies es va celebrar el passat 14 de maig en format presencial i telemàtic.
Llegir més
2 de maig de 2022

Convocatòria d’Assemblea general ordinària – 14 de maig de 2022

El Consell Rector, en la sessió del dimarts 19 d’abril de 2022, ha acordat convocar l’Assemblea general ordinària per a l’aprovació del comptes anuals de 2021 i els programes que desenvoluparà la cooperativa, el dissabte 14 de maig de 2022, en doble format presencial i format telemàtic via Zoom. A partir de les 10 h (en segona convocatòria; a les 9h30, en primera convocatòria i fins a les 13 h.
Llegir més
2 de maig de 2022

Reunió amb Mutuacat

El passat dia 27 d'abril, Jaume Miquel March, president de Catalana de Serveis Financers, va visitar les instal·lacions de Mutuacat a Manresa i va aprofitar per parlar de col·laboracions futures amb Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de la mutualitat. Les dues entitats comparteixen l’activisme social i la visió de país.
Llegir més