Aprenem a estalviar

A l’Assemblea General de socis del dissabte 25 de novembre de 2023, es va escollir el nou Consell Rector de la cooperativa pels pròxims quatre anys, d’acord amb el que preveuen els estatuts.

Una primera iniciativa d’aquest Consell Rector, és l’ampliació de la cooperativa amb les persones que estimem. Convidem als socis i sòcies a regalar un títol de soci col·laborador a una persona major d’edat, en qui confieu i a qui aprecieu. La cooperativa l’admetrà com a soci, fent-vos confiança a la vostra tria.  El Consell Rector acompanyarà al nou soci durant dotze mesos amb consells sobre l’estalvi i sobre inversions de base ètica. 

Es vol ajudar a les persones properes, a les persones joves que s’independitzen, a saber fer un pressupost, per gestionar-se bé, individualment o com a família. La capacitat d’estalvi passa a ser real quan es pot invertir una part en actius capaços de generar fluxos d’ingressos futurs.

Aquesta iniciativa, anomenada “Aprenem a estalviar”, pretén que, el vostre regal d’un títol de soci col·laborador de la cooperativa a una persona propera i major d’edat, ajudi a divulgar la feina del voluntariat en propostes d’inversions, com les que ara la cooperativa finança de sobirania energètica.

Entre tots, volem trobar noves alternatives d’inversions sostenibles, de base ètica i favorables al desenvolupament de Catalunya.

Si ja ets soci de la cooperativa i vols fer aquest regal, clica  aquí  per accedir al formulari.

Si encara no ho ets, però hi estàs interessat, et convidem a fer-te’n soci.