Presentació del projecte de la cooperativa a Girona

Aquest passat 1 de desembre, la cooperativa va presentar el seu projecte a la Casa de Cultura de Girona. La reunió va estar organitzada pel soci Oriol Duch, responsable de l’àrea de socis i membre del Consell Rector, qui conjuntament amb en Jaume Angerri, secretari i membre també del Consell Rector, vàrem poder explicar els objectius de la cooperativa a nivell estratègic i l’operativa que s’ha posat en marxa en els projectes pilot del programa d’Artesans Energètics i el proper llançament dels títols participatius remunerats.

Fotografia de Daniel Bonaventura

Entre els temes tractats, el fet de poder contar que ja tenim projectes en marxa i empreses que col·laboren, vesteix molt com a organització i el fet de disposar d’una pàgina web que cada dia va incorporant nova funcionalitat, fa sensació de feina ben feta i de més “seguretat” en el projecte, donat que tots els membres del Consell Rector hi treballem de manera voluntària.

La reunió també va comptar amb alguns socis de la demarcació de Girona i un nombre, encoratjador, d’assistents interessats en el projecte. Alguns d’ells varen manifestar la seva intenció de fer-se’n socis ben aviat. Això dona optimisme a seguir expandint el nostre projecte.

Al final, com no podia ser d’altra manera, es va acabar amb un torn obert de preguntes, moltes d’elles dirigides al tema estalvi i interessos. Al final tothom ha tingut clar que és un projecte jove, però amb molt potencial.

Aquest acte va ser el primer encaminat a expandir i explicar el projecte. Els anirem repetint per tot el territori català.