Quin serà el nostre i el vostre compromís?

El compromís serà la clau de volta de les nostres accions.

Ens veiem compromesos políticament i socialment a construir un País Independent que compleixi el seu enorme potencial.

Tot el nostre ecosistema es basa principalment en aquesta noció.

Necessitarem un acord ampli sobre una nova dinàmica entre voluntaris, socis econòmics privats i públics, per tal d’assegurar el finançament de projectes amb perspectives comunitàries, amb les millors condicions possibles.

La nostra estratègia gira al voltant de 4 eixos:

  • Garantir que els estalvis de la nostra comunitat es puguin convertir en un veritable motor per millorar la qualitat de vida de la mateixa comunitat;
  • Donar suport a emprenedors que comparteixin la nostra visió comunitària;
  • Desenvolupar-los un entorn favorable per garantir la diversificació dels seus recursos financers i enfortir les seves arrels locals;
  • I finalment preparar-se per a una economia sostenible dins d’un Projecte modern de País.

Oferim diferents formes de compromís per permetre a totes les persones participar en la vida de la cooperativa segons els seus desitjos, disponibilitat, habilitats o formació professional. Tant si sou voluntaris, com a empleats o en pràctiques, o simplement com a socis col·laboradors; sereu, en tot cas, actors del nostre projecte.

Els nostres membres emprenedors compromesos tindran en compte la satisfacció de les necessitats dels territoris i dels seus habitants. Això va de la mà d’un ús prioritari dels recursos locals i una lògica de cooperació activa amb altres actors, per garantir la (re) dinamització econòmica de les nostres comunitats en benefici de tothom.

Revitalització de territoris, maneres alternatives de governança, protecció del medi ambient, integració, creació d’ocupació, lluita contra l’exclusió, projectes culturals, etc. tots són camps coberts per empresaris compromesos. Les seves accions ajudaran a enfortir els vincles de la comunitat.