Com puc formalitzar l’alta com a soci?

Les persones i les entitats que desitgeu ser sòcies de la cooperativa podeu omplir el model de formulari que està inclòs en el web a l’apartat de Fes-te’n soci del menú i que compleix amb els requisits de sol·licitud per escrit al Consell Rector de la cooperativa, que preveu l’article 8.5 dels Estatuts.

El formulari és dinàmic i us orienta en la vostra tria. Indica quan no es pot continuar amb l’alta com a soci, si alguna de les dades sol·licitades no es complimenta o és errònia.

Al formulari se us demana la modalitat de soci que preferiu (comú o col·laborador), les vostres dades personals, de contacte i si voleu participar com a voluntari en alguna de les àrees o comissions de la cooperativa. Haureu d’adjuntar una còpia del document identificatiu corresponent, sigui una còpia del DNI o equivalent.

Si escolliu la modalitat de soci comú, amb dret a vot i interessats en el finançament ofert per la cooperativa, haureu d’informar també les vostres dades bancàries per tal de poder-te remesar les quotes trimestrals, establertes en 17,14 € i adjuntar l’autorització bancària SEPA degudament omplerta i signada.

Al formulari haureu d’acceptar els estatuts de la cooperativa i la política de privacitat i protecció de dades.

Un cop omplert i enviat el formulari, la vostra sol·licitud serà revisada per la comissió de socis i us enviarem un correu de resolució.

Quan rebeu el correu d’aprovació, caldrà que feu l’aportació econòmica al capital social de 100 € si sou persona física o de 300 € si sou persona jurídica segons la modalitat que haureu triat al formulari de sol·licitud.

Un cop rebem el pagament, en el proper Consell Rector us donarem d’alta com a soci i podreu accedir a l’àrea de socis del web.